• Senin, 8 Agustus 2022

Film Negeri Jiran Viral di TikTok, Berikut Cara Nonton Melur untuk Firdaus Full HD

- Kamis, 16 Juni 2022 | 17:32 WIB
Melur untuk Firdaus (Kanal YouTube Tangkapan https://www.youtube.com/watch?v=8xXoKqFi2uE&t=30s)
Melur untuk Firdaus (Kanal YouTube Tangkapan https://www.youtube.com/watch?v=8xXoKqFi2uE&t=30s)

Bandung, MNS-Drama Melur untuk Firdaus dari Malaysia, kini digemari pencinta drama bersiri di Indonesia. Diketahui, sebab adegan potong itu sering muncul dan menjadi viral di beberapa platform media sosial.

Melur untuk Firdaus. Ketiga-tiga merupakan pelakon muda negara jiran yang sering menjadi tumpuan umum. Lakon mereka ternyata berjaya memukau warga Indonesia.

Adaptasi novel My Rude Wife karya Cik Nor Cinta ini mengisahkan tentang seorang lelaki bernama Firdaus yang telah ditunangkan dengan seorang wanita muda bernama Melur. Jodoh itu ditolak oleh Firdaus sebab dia sudah mempunyai teman wanita bernama Dee (Melur untuk Firdaus).

Bagaimanapun, keluarga itu akhirnya memberi Firdaus tempo beberapa hari untuk berkawin dengan Dee, supaya perlawanan itu boleh dibatalkan. Namun, kisah seterusnya Melur untuk Firdaus di luar jangkaan.

Baca Juga: Tayang 2023 Sherina Dewasa Bertemu di Hutan Tropis, Berikut Bocoran Petualangan Sherina 2

Berikut adalah tautan untuk menonton Melur untuk Firdaus Episode 11 12 13 14 secara percuma kualiti HD penuh, klik di sini.

Bagi anda yang sedang mencari link untuk menonton Melur untuk Firdaus Episode 11 12 13 14, secara percuma dengan kualiti HD penuh.

Baca Juga: Jurassic World Dominion akan Tayang Hari Ini, Simak Sinopsisnya!

Kisah Melur dan Firdaus semakin membuat gereget, netizen terus memburu pautan untuk menonton Melur untuk Firdaus Episod 11 12 13 14.

Halaman:

Editor: Faisal Nugraha

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Wow Segera Hadir Flm One Piece di Indonesia

Senin, 25 Juli 2022 | 00:39 WIB

Filem Korea 2037 viral di media sosial TikTok.

Kamis, 14 Juli 2022 | 18:37 WIB
X