• Selasa, 24 Mei 2022

Baper Sung Hoon dan Lim Soo Hyang Serupa dengan My Secret Romance

- Selasa, 10 Mei 2022 | 14:10 WIB
Sung Hoong dan Soo Hyang  (VIU https://www.youtube.com/channel/UClngvUWJ5jz2PQJQlNb0fFw)
Sung Hoong dan Soo Hyang (VIU https://www.youtube.com/channel/UClngvUWJ5jz2PQJQlNb0fFw)

Bandung, MNS-Setelah lama menunggu, "Woori The Virgin" akhirnya ditayangkan pada hari Senin, (9/5). Drama yang dibintangi oleh Lim Soo Hyang dan Sung Hoon itu ditayangkan menggantikan slot yang ditinggalkan oleh "Business Proposal".

"Woori The Virgin" mengisahkan tentang seorang wanita bernama Oh Woo Ri (Lim Soo Hyang) dan Sung Hoon yang menjaga kesuciannya sebelum berkawin. Bagaimanapun, dia akhirnya hamil selepas inseminasi buatan secara tidak sengaja semasa pemeriksaan perubatan.

Baca Juga: Siapakah Orang Asli KKN Desa Penari? Ternyata Ini adalah Versi Asal Kisah Nur dan Widya

Triler untuk episode pertama memaparkan Oh Woo Ri mendedahkan bahawa dia telah berkencan dengan Lee Gang Jae (Shin Dong Wook) selama 2 tahun. Semasa mesyuarat kerja, dia terkejut melihat sosok Raphael (Sung Hoon) yang mengaku sebagai CEO.

Oh Woo Ri dan Raphael nampaknya bercium dalam kereta di tepi jeti. Tetapi mereka seperti tidak mengenali antara satu sama lain walaupun sudah bercium. Woo Ri juga cuba mengelak dari bertentang mata dengan Raphael.

Episod pertama "Woori The Virgin" turut dibanjiri komen peminat. Menariknya, ramai merasakan adegan ciuman Oh Woo Ri dan Raphael mirip dengan "My Secret Romance" di mana Sung Hoon juga merupakan pelakon utama lelaki.

“Hampir sama dengan percintaan rahasia saya,” tulis seorang peminat.

Baca Juga: The Sound of Magic Drakor Menyatukan Ji Chang Wook dan Choi Sung Eun

"Sung Hoon CEO tampan untuk kereta goyang," sambung seorang lagi. "Oppa, kenapa senang sangat nak buat kenangan dalam kereta... which is geh gt..." tambah seorang lagi.

Halaman:

Editor: Faisal Nugraha

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Mengandung Spoiler! Sinopsis Film Action Gatot Kaca

Jumat, 25 Februari 2022 | 21:43 WIB
X